Uitbreiding speelfaciliteiten in gemeenschappelijke tuin

De bewoners van de Verlengde Groenestraat hebben een gemeenschappelijke tuin gecreeerd  o.a. met behulp van financiele steun van de gemeente uit het fonds van MIJNWIJKPLAN.  De bewoners populatie in de straat is de laatste jaren aan het veranderen door de komst van steeds meer jonge gezinnen met kinderen waardoor de straattuin meer en meer wordt gebruikt als speelplaats voor de jongste straatbewoners. Aangezien deze tuin de enige openbare speelgelegenheid in de omgeving is die voor kinderen zelfstandig bereikbaar is, willen we graag de speelfaciliteiten uitbreiden met een schommel. Het tuinoppervlak (ca. 500 vierkante meter) is daarvoor ruim voldoende. In de tuin zijn al een drietal speeltoestellen aanwezig die onder auspicien van de gemeente vallen.

Initiatiefnemer
Deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Dit initiatief voor een schommel in onze straattuin ondersteun ik van harte! Onze kleine straatbewoners zullen er veel extra speelplezier aan beleven.

Antwoord

Lekker buiten spelen; voor de kinderen in onze straat is de gemeenschappelijke tuin de perfecte plek! De tuin is voor alle kinderen in de buurt toegankelijk. Een schommel is een mooi aanvulling op deze fijne ontmoetings- en speelplek.

Antwoord

Mooie aanvulling voor onze kinderen in de straat.

Antwoord

Wat een geweldig initiatief! Hier gaan onze kinderen heel veel plezier aan beleven.

Antwoord

Ik ondersteun deze uitbreiding van ganser harte en mijn kinderen van 5 en 7 jaar ook :) :)

Antwoord

Prima idee! Een mooie ontmoetingsplek voor de kinderen, kleinkinderen, ouders en grootouders!

Antwoord

De schommel is een prachtige aanvulling voor onze straattuin!

Antwoord

Goed idee, een schommel ontbreekt nog net in deze heerlijke straattuin. Er worden vast veel kinderen blij van, en ouders dus ook;)!

Antwoord

Een ideale speelruimte tussen de spoorkuil en de onderwijscampus voor alle kinderen en kleinkinderen van onze straat. Een oase!

Antwoord

Deze uitbreiding van de speelfaciliteiten in de straattuin is een heel goed idee! Met een kleine investering worden veel kinderen blij gemaakt. Doen!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 05-05-2021